Ez történt 2021-ben

Amilyen szépen ment a 2020-as évem, olyan szépen is kezdődött a 2021 is. Azt hittem csak előre haladok és senki sem állíthat meg…… De csak azt hittem…. Az év eleje csodás volt, meg maradtak azok a kuncsaftok akik voltak, maradtam az eddig, megszokott “csúcson”. Majd szépen lassan megtapasztaltam, hogy az élet egy nagy hullámvölgy, amit jól kell kezelni ahhoz, hogy ne koppanj nagyot. Én sajnos nem tudtam és koppantam is…….. Egyre kevesebb kedvem volt foglalkozni azzal, amit megteremtettem 2020-ban. Először jöttek a kis engedmények magamnak, ha ezt, vagy azt nem csinálod nem baj, az emberek észre se veszik. A céljaimmal tisztában voltam, de azt hittem, majd egyszerűen minden az ölembe hullik és a maga idejében megkapom majd. A második még igaz is, de sajnos azt felejtettem el, hogy a maga idejében eljöjjön minden, nem csak keményen, hanem okosan is kell csinálni az életed és a hivatásod. 

Beköszöntött a nyár és tényleg azt éreztem kiégtem……Talán ennyi volt és feladom az egészet? Csak tengődtem és sodródtam az árral. Még mindig azt hittem, hogy kell egy kis pihi és majd úgy is megkapom azt amit megálmodtam. Elkezdtem az utolsó évemet, kezdődik az érettségi felkészülés, furcsa, de újra motiváltabbnak éreztem magam, mert tudtam, hogy helyre kell hozzam azt, amit eddig elrontottam és jól szeretném csinálni a hivatásom. Megismerkedtem sok új emberrel, akik tudják azt, mit is csinál és, hogy mennyi tennivalója van egy gasztrobloggernek. Nagy nehezen talpra álltam és újra itt vagyok, hogy folytassam azt, amit majdnem feladtam. Őszinten tudtam mosolyogni és nem akartam feladni.

Amint új erőre kaptam, át költöztünk egy új konyhába a Diabetes magazinnal és ott folytattuk tovább a közös munkát, ahol még profibb képek születhettek. Ez egy rettentő nagy plusszt adott és itt már tudtam, hogy tényleg nem szabad feladnom, mert végre jó úton haladok a céljaim felé. Végre újra büszke lehettem magamra. 

A fotót készítette: Baranyai Norbert

De még nincs vége az évnek és újra kezdődik a karácsonyi szezon. Idén a saját lábamra állva, támogatós és az iskolám (Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola) segítségével tervezünk egy hatalmas adománygyűjtést és az elmaradhatatlan bejgli sütést. Viszont idén emeltük a tétet és a cél, Hogy 300 rúd bejglit süssünk le, és ugyan ennyi gyermekes családnak segíthessünk karácsony alkalmából.

Ezzel egy új “Segíts, hogy együtt segíthessünk” akciót indítva el. Erről viszont nemsokára olvashattok egy új bejegyzésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük