Egy szénhidrát csökkentett pizza története

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de számomra bizony ez a pizza nagyon sokat jelent. Amikor megkóstoltam, azt hittem egy nem szokványos tésztát kapok, mind ízben, mind textúrában. Mert milyen is egy szénhidrát csökkentett liszt, vagyis inkább a belőle készült termékek? Mondjuk úgy, hogy nem mindegyik borzasztó és ehetetlen…… De együk csak bele magunkat mélyebben. 

Szóval! Legtöbb esetben sokszor ízben és állagban meg sem közelíti egy sima, egyszerű lisztből készült péktermék ízét, mert lehetetlennek tartjuk, hogy egy diéta során olyan finomságokat, mint egy szelet kenyeret, vagy egy pizzát úgy fogyasszunk el, hogy ezeknek eleget tegyen. Nagyon sokáig próbálkoztam azzal, hogy mivel helyettesítsem a fehérlisztet, azért csökkentve legyen a szénhidrát tartalom, de ízben ne változzon. Ha sikerült volna, akkor már rég a Bahamákról írnám ezt a cikkemet, de nem így van sajnos. Viszont van egy rettentően jó hírem! Mint kiderült Pécelen található egy pizzéria, a Pizza Fúzió, ahol telis-tele van istenibbnél istenibb pizzákkal, ráadásul mind 30%-al csökkentett szénhidráttartalommal van megáldva és még mindig tudom fokozni. Azok mellett, hogy a leghihetetlenebb fúziókkal kápráztatnak el minket ebben a pizzériában, a hihetetlen számomra az volt, hogy a pizzák tésztáját sem állagban, sem ízben nem lehetett megkülönböztetni egy sima pizzáétól.

 

De mi a legnagyobb titka ennek a finom pizzának?

Most lerántom a leplet!

E mögött bizony a D-life áll! Mert nekik sikerült kikutatniuk és megálmodniuk azt, hogy hogyan is lehet azt kivitelezni, hogy ne kelljen semmiben különbséget érezzünk a diéta ideje alatt. Ez hatalmas segítség az emberekre tekintve, mert nagyon sokan ezért adjuk fel, mert nem tudunk ugyan olyan finomat és jót enni, mint régen. Na, ennek már vége, mert itt a D-life. Ez idáig mind szép és jó, de mindennek meg van a maga ára…… Sajnos a legtöbb diétás termékért sokszor 5-6-szor drágább árat kell fizetni, viszont ezek a lisztek sokkal elérhetőbbek az emberek számára, mert rettentően kedvező áron juthatunk hozzá. Én már leadtam több kiló lisztre a rendelésem, nálam ebből lesznek a karácsonyi finomságok!

Pizza fúzió: https://itthoneszek.hu/menu/pizzafuzio

D-life: https://d-life.hu/collections/szenhidratcsokkentett-termekek

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük